Calea Calarasilor 175A - Imobil 2015 Duplex Exclusivist mobilat/utilat

5 ani 20.08.2018

265.000

Pentru informatii complete, mai multe fotografii, plan si tur virtual 360, vizitati:

vibimobiliare.ro/vanzari-apartamente/bucuresti/calarasilor/apartament-de-vanzare-3-camere-10678

COMISION 0! VIB & Partners Real Estate va prezinta spre vanzare un Duplex elegant si spatios, cu o suprafata totala de 109 mp situat in Calea Calarasilor, Bloc NOU 2015! Apartamentul fiind situat la etajul 7 plus Mansarda puteti beneficia de o vedere panoramica superba! Potrivit pentru nevoile oricarei familii, apartamentul se vinde mobilat si utilat complet, aparatura electronica fiind de ultima generatie, a fost amenajat in anul 2016, materialele folosite pentru finisaje sunt din clasa premium, durabile si atent selectate, fiind prezente, cu preponderenta culori naturale, calde. Suprafata apartamentului este excelent distribuita, astfel la primul nivel are hol, living, bucatarie, balcon cu vedere superba catre zona de case, iar la nivelul 2 are hol, dressing, baie si 2 dormitoare cu balcoane Velux Cabrio.

Dincolo de spatiile interioare, apartamentul vine la pachet cu o amenajare excelenta, care il transforma intr-un adevarat camin. Lemnul utilizat ca element principal atat in amejarea cat si in mobilarea apartamentului, aduc caldura si emotie proprietatii. Mobilierul nu confera doar un grad sporit de confort ci aduce si un aer de rafinament proprietatii. De altfel, tocmai asta face apartamentul sa fie special: este un camin, nu doar un spatiu locativ. Aceasta proprietate beneficiaza de urmatoarea echipare: centrala termica, tamplarie termopan, parchet laminat, placare cu travertin, aparate de aer conditionat multisplit, video interfon.

In plus, acest apartament are un garaj interior, o boxa ce sunt incluse in pretul apartamentului. Prin amplasarea in centrul Capitalei, apartamentul dispune in imediata vecinatate de scoli, gradinite, licee, universitati, magazine de lux, supermarketuri, farmacii, restaurante, institutii bancare, mijloace de transport in comun.

Fara comision din partea cumparatorului.

Caracteristici

  • Numar de camere3
  • Etaj3
  • CompartimentareDecomandat
  • Confortlux
  • Tip imobilBloc de apartamente
  • Suprafata utila109 mp
  • An constructie2015