Ospitaliera proprietate, in cartierul renascut al Brasovului

3 ani 01.12.2020

58.000

Comision cumparator: 2% din contravaloarea sumei de tranzactionare.

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE, particularizata prin armonia unui apartament cu doua camere, situat intr-o arie linistita, a cartierului Tractorul.

EXPLOREAZA VIRTUAL: />
Proprietatea este configurata pe o compozitie decomandata, cu desfasurare pe 49 mp utili si balcon.

Pasind in imobil, suntem intampinati de holul de intrare, generos proiectat, pentru a permite eficienta organizarii. In partea dreapta ni se prezinta baia spatioasa, prevazuta cu cada, gandita intr-o nuanta placuta de lila, precum si dormitorul. In partea stanga, livingul si bucataria open-space se imbina armonios, fiind delimitate de o zona tip "bar". Incalzirea se realizeaza prin intermediul centralei termice proprii, in timp ce clasa energetica A a imobilului garanteaza confortul optim in fiecare sezon.

Apartamentul este situat la parterul inalt al unui imobil de 3 etaje ce face parte dintr-un ansamblu rezidential inchis, locul de parcare aferent acestei oferte fiind unul de o deosebita siguranta. Orientarea apartamentului este privilegiata, oferind norocosilor viitori proprietari o raza vizuala larga si posibilitatea de a profita la maxim atat de balcon, cat si de privelistea spre zona verde adiacenta.

Oferta este, desigur, completata de avantajele locuirii in cartierul "renascut" al Brasovului - o zona tanara si dinamica cu acces facil la Coresi Mall, Auchan, Lidl, restaurante, cladiri de birouri, institutii de invatamant, servicii after-school, centre medicale, sali de sport, piata si multe altele. In acelasi timp, avand in vedere caracterul intim al ansamblului (cu doar 9 apartamente in cladire), viitorii proprietari se vor putea bucura aievea de alaturarea la aceasta comunitate.

Invitam colegii la colaborare!

ASCENDENT IMOBILIARE, Real Estate Company, Brasov, Romania, Strada Ioan Popasu, nr.2,

0373741303, 0736797203

Telefon/ WhatsApp: 004915753531027

Detalii, fotografii suplimentare precum si alte variante similare exclusive:

Caracteristici

  • Numar de camere2
  • EtajParter
  • CompartimentareDecomandat
  • Confort1
  • Tip imobilCasa-vila
  • Suprafata utila49 mp
  • An constructie2011