Cum să crești cifra de afacere în mediul online?

3 ani 08.02.2021

1

Ai o afacere online, iar profiturile stagnează sau, mai rău de atât, scad? Atunci problema ar fi în serviciile de găzduire web. Dacă nu știai, orice client poate fi atras timp de 5 secunde, dar nu și în cazul care site-ul tău se încarcă lent. Te întrebi cum ai putea îmbunătăți aspectul dat, fără cheltuieli suplimentare? Alege furnizorul de hosting MegaHost și beneficiază de stabilitate la cel mai înalt nivel.
Crește acum performanța și stabilitatea proiectului tău online, cu prețuri avantajoase pentru toate tipurile de hosting: shared, vps și servere dedicate. Prețul tarifelor începe de la 0.99 Euro, iar în schimb obții 1 GB SSD spațiu de stocare, trafic lunar necontorizat, un multi-domain și un subdomeniu, cu o capacitate de prelucrare a 50 de emailuri pe oră. De asemenea, oferim asistență tehnică 24/7 și backup, zilnic, Jet BackUp efectuat de specialiști în domeniu.
Nu mai aștepta, alege tariful dorit și totul va merge ca pe roate. Contactează-ne la +40 733 377 97 sau scrie un email de pe pagina cu contacte a site-ului, pentru a afla detalii suplimentare despre ofertele noastre.
/>