Sabloane pentru Sprancene Set 12 forme diferite

3 ani 16.04.2016

45

Sabloane pentru sprancene Set 12 forme diferite
Sabloanele pentru sprâncene sunt create în mod special pentru a ne ajuta sa cream sprâncenele perfecte. Sabloanele usureaza în acelasi timp foarte mult munca, ne ajuta sa înlaturam eventualele erori nedorite, obtinând în schimb sprâncene mai definite, mai arcuite sau mai elegante.
Setul contine 12 forme diferite
Aceste sabloane pentru sprâncene sunt utile si pentru persoanele care înca nu au o mâna formata pentru asi contura sprâncenele din prima, sau pentru acele persoane care nu au înca forma dorita la sprâncene dar doresc sa o obtina.
Sabloanele pentru sprâncene sunt foarte utor de folosit, folosinduse o pensula speciala pentru conturul sprâncenelor, vopsea speciala pentru sprâncene sau un creion permanent sau semipermanent.
Sabloanele sprâncene se pot folosi si atunci când ne pensam. Aplicam sablonul pe sprânceana, umplem cu culoare interiorul sau decupajul, apoi îl îndepartam si putem pensa tot ce ramâne în afara modelului obtinut cu culoare.
Avantajele sunt evidente:
– ne ajuta sa obtinem sprâncenele dorite fara foarte mare efort, conturându-le asa cum ne dorim
– setul contine 12cforme diferite, aspect ce ne da posibilitatea reala de a gasi modelul care se potriveste si care ne place
– sunt foarte usor de folosit, economisind timp
– fiind pretaiate în forme de plastic, aceste sabloane pot fi refolosite fara probleme, daca ne îngrijim sa se curatam dupa fiecare folosire
– sunt întradevar ieftine