Proprietate Centrul Istoric, langa cea mai ingusta strada din Europa

7 ani 25.07.2016

35.400

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate situata in Centrul Istoric al Brasovului, strada Poarta Schei, langa Strada Sforii, considerata ca fiind cea mai ingusta strada din Europa, ceea ce face ca acesta locatie sa fie una dintre marile puncte de atractie turistica.(vezi alte detalii)
Oferta propusa spre vanzare se desfasoara pe urmatoarea compozitie: spatiu de servit masa cu mic living si bucatarie deschisa, camera, baie si pivnita.
Studio-ul are 42 mp, astfel: garsoniera 31.2 m, magazie de 6,45 mp ,pivnita de 2.3 mp si 44 mp teren, reprezentand cota parte din terenul comun.
Proprietatea se prezinta cu imbunatiri : centrala termica proprie, termopan, parchet, gresie, faianta, etc.

Strada Sforii este o strada din Brasov care are o latime medie de doar 123 de centimetri este catalogata drept cea mai ingusta strada din Europa. Ulita se afla chiar in cetatea Brasovului si leaga strazile Poarta Schei si Cerbului. Daca te vei plimba pe una dintre cele doua amintite mai sus, doar un indicator cu o sageata iti arata că treci printr-o intersectie. Altfel, mai mult ca sigur ca nici nu o vei observa.

Istoria strazii este una la fel de interesanta. Aceasta a fost construita inca din secolul XVII, fiind initial realizata pentru a facilita accesul pompierilor in caz de nevoie. Strada masoara la cel mai ingust punct al sau doar 111 centimetri iar in cel mai lat numai 135 de centimetri. Una dintre legendele acestei strazi care are o lungime de 80 de metri spune ca aici obisnuiau sa se intalneasca tinerii indragostiti.

Caracteristici

  • Numar de camere1
  • Etaj1
  • CompartimentareSemidecomandat
  • Confort1
  • Tip imobilBloc de apartamente
  • Suprafata utila38 mp
  • An constructie1990