Consultanta si servicii in conditii de excelenta

7 ani 01.12.2016

1.200

Compania ASCENDENT IMOBILIARE, cea mai veche si mai mare companie in domeniu din Brasov, este interesata de o persoana titrata, cu spirit intreprinzator, abilitati in comunicare, preferabil posesor auto, pentru birou consultanta, servicii administrare si intermedieri exlusive.

Pozitia se recomanda pentru cel ce isi doreste independenta financiara, un program flexibil si are deschidere catre oprtunitatile propuse de cel mai performant si competitiv sistem existent astazi in domeniu, care garanteaza castiguri lunare de minim 1.200 Euro.

Se oferă de asemenea pregătirea și suportul necesare pentru dezvoltarea rapidă a unei cariere de excelenta în domeniul reprezentării imobiliare.

Profilul colaboratorului nostru:
- experienta in: functii sau pozitii de conducere, anteprenoriat, managment, imobiliare, marketing, vanzari directe, asigurari, relatii cu publicul, invatamant sau similare.
-gandire si actiune anteprenoriala;
-responsabilitate personala;
-entuziasm;
-sa ii placa relationarea directa cu oamenii;
-aspect elegant si siguranta de sine;
-interesul de a castiga minim 1.500 Euro lunar;
-sa isi doreasca un program flexibil, independenta, un mediu de lucru unde poate si isi valorifice cunostintele si abilitatile sale in ascendenta.

0373741303
0736797203