Ulei de floarea soarelui presat la rece

7 ani 27.01.2017

7

Ulei de floarea soarelui presat la rece - terapie alternativa
Cu un continut mare de lecitina, ce ajuta la tonifieriere sistemului nervos, contine vitaminele A, E si F, acizi grasi polinesaturati, activi in scaderea colesterolului, precum si substante cu efecte antiinfectioase, stimulatoare ale activitatii hormonale, regenerative.
Se foloseste in stare cruda la salate, dar si la alte preparate culinare, caci chiar daca prin incingere isi mai pierde o parte din vitamine, el ramane totusi superior uleiurilor rafinate chimic prin gust, consistenta, vascozitate, lipsa oricaror resturi de substante chimice, fiind natural 100%.
Continutul ridicat de lecitina favorizeaza procesele metabolice ale ficatului si ale sistemului nervos, dar regleaza si evacuarea mai potrivita cu ritmul alimentar a colecistului (veziculei biliare)
Pentru hipertensivi, se recomanda sa inlocuiasca in dieta grasimile animale cu grasimi vegetale, adica uleiuri vegetale, cel mai indicat fiind uleiul presat la rece. Aceste uleiuri, de masline, floarea soarelui sau soia, protejeaza vasele de sange fata de actiunea colesterolului.
7 lei/500ml

Anunturi similare

Sirop de salvie
Sirop de salvie

15
Timișoara
Otet de mere
Otet de mere

8
Timișoara