Vila, trei intrari, mobilier si elemente de colectie, Centrul Istoric

7 ani 06.03.2017

380.000

ASCENDENT IMOBILIARE

are onoarea de a va propune o proprietate deosebita amplasata in Centrul Istoric Brasov.
Casa se afla la 3 minute de mers pe jos spre Piata Sfatului, „kilometrul 0” al municipiului Brasov , zona cu densitatea cea mai mare de obiective culturale, in care se se desfasoara cele mai numeroase si diverse evenimente . Fiind situata in fosta cetate medievala a orasului pastrand mult din farmecul aparte al acelor vremuri care pot fi retraitite plimbindu-va in zona, cunoscuta sub numele de Brasovul Vechi.
Despre casa trebuie sa stii ca este extrem de cocheta, bine construita si pregatita pentru a primi noua sa familie. Este formala dar cu multa-multa intimitate . Avand 3 intrari separate, doua la parter plus accesul spre primul etaj care se poate face atat din interior .Avand 3 intrari separate, doua la parter plus accesul spre primul etaj care se poate face atat din interior cat si pe o scara exterioara delimitand astfel si compartimentand casa spre o mai buna functionalitate.
Apasand pe telecomanda se deschide poarta spre acesta minunata proprietate, iar in curte va puteti parca masinile ( 2 locuri de parcare ).
Avand o suprafata generoasa fiind desfasurata pe 230 mp compartimentata astfel :
Parterul ,care este format din holul de intrare , dintr-un superb si spatios living , o bucatarie complet utilata si mobililata , o zona de luat masa , o baie de marime generoasa plus o camera de oaspeti ( care poate fi transformata intr-un birou sau camera de studiu pentru copii dvs).
Uracand spre etaj ne intampina un hol spatios dar si un dormitorul matrimonial cu baie proprie generoasa cu iesire directa spre terasa de la etajul superior. Un al 2-lea dormitor se afla alaturi de cel matrimonial , cu o baie separata.
Etajul continua sa ne uimeasca cu un superb si spatios living ( stiu ,ne repetam dar daca asta este realitatea va spunem si voua ) + o bucatarie open space ,ambele cu o suprafata totala de 44 mp oferind astfel un loc special pentru petrecerea timpului de calitate avand de asemenea iesire spre terasa.Dar sa va spunem si despre terasa .Este o terasa de proportii elegante, care inconjoara etajul superior .avand o perspectivă frumoasă spre muntele Tampa ,unde puteti savura o masa alaturi de familie sau un vin bun alaturi de prieteni buni.
Urcand mai sus,spre mansarda dam spre un spatiu generos care poate fi transformat dupa dorintele dvs., alaturi de un dormitor,plus o baie de asemnea de proportii generoase si o terasa. Avand ferestre Velux va ofera o perspectiva luminoasa asupra cerului si norilor trecatori.
Terasa acoperita de la mansarda este locul in care se bea cafeaua dimineata si berea seara:) . Si pentru ca este si incalzita, nu conteaza daca este vara sau iarna.
Avem si beci, unde stau bine peste iarna bunataturile preparate pentru sezonul rece .
Avand in vedere ca se vinde mobilata si utilata ( cu bun gust ,nu cred ca se mai pune problema ) casa nu mai are nevoie decat de dvs. si familia dvs.
Asadar sa recapitulam : vila superba ,camere luminoase, privelistea superba, atmosfera este calda si primitoare, ultracentral si singur in curte . O viata noua intr-o poveste veche.
Ti-am putea spune mai multe, dar cel mai bine e sa vezi cu ochii tai.
Proprietatea se preteaza si pentru locuit mai multe famii sau pentru exploatare imobiliara.

Detalii:



ASCENDENT IMOBILIARE
Consultant: George Mosor
tel: 0732847048

Caracteristici

  • Numar camere6
  • Numar bai4
  • Suprafata utila230 mp
  • Suprafaţă teren310
  • Numar niveluri
  • An finalizare construcţie2005
  • Stadiul constructieiLa cheie